0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Brand Up 30 Cl.

€ 1,35
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Brand Up, oftewel urtyp pilsener. Met zijn krachtige frisse smaak komt dit bier het dichtst bij het oorspronkelijke pils recept uit 1842. Speciaal voor Brand Up brouwen we met Saazerhoop uit Tsjechië. Deze hop bevat van nature veel hop oliën, die zorgen voor een bloemige neus. Brand Up is in 1952 ontwikkeld door Guus Brand in in de oudste brouwerij van Nederland te Wijlre. In de naoorlogse jaren wilde Brand een bier maken dat optimisme en geloof in de toekomst uitstraalde, Brand Up staat dus niet alleen voor Urtyp Pilsner, maar vooral ook voor Uptimisme.

Extra informatie

Extra informatie

Type Bier Pilsener
Alcoholpercentage 5,5%
Land van herkomst Nederland

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.