0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Gulpener Limburgs Land Eko 30 cl.

€ 0,93
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

Gulpener Limburgs Land Eko is een biologische pilsener, licht kruidig en met mooie hop nuances. Het gerst wordt exclusief voor de brouwers geteeld door Limburgse agrariërs zodat het bier met recht Limburgs Land genoemd mag worden. Zeker een aanrader voor de liefhebber van streekproducten. Daarnaast is het bier ook nog eens klimaatneutraal gebrouwen zodat men het zonder schuldgevoel kan drinken.

Extra informatie

Extra informatie

Type Bier Pilsener
Alcoholpercentage Nee
Land van herkomst Nederland

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.