0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Abdij Van St. Martin Blond 33 cl.

€ 2,50
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

Op 26 februari 2001 krijgt de brouwerij de toelating om de naam van de Abdij van Saint-Martin te gebruiken voor hun nieuw bier. Daarbij krijgen ze ook de toelating van kanunnik Jean Dumoulin, archivaris en conservator van de kathedraal van Doornik, om de reproductie van het glasraam te gebruiken op hun etiket. Bovendien krijgen ze op 25 maart 2002 van Christian Massy, burgemeester van Doornik, de toelating om het stadswapen op het etiket aan te brengen. Op 6 juni 2002 wordt het eerste bier Saint-Martin voorgesteld. Het bier krijgt ook het label Erkend Belgisch Abdijbier. Na de overname van de brouwerij worden nieuwe etiketten gebruikt. Inmiddels zijn er vier verschillende van deze abdijbieren op de markt gebracht, die sinds 2007 tezamen vijf medailles wonnen in verscheidene internationale wedstrijden.Blonde, goudblond bier met een alcoholpercentage van 7%

Extra informatie

Extra informatie

Type Bier Blond
Alcoholpercentage 7%
Land van herkomst België

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.