0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Schneider Weisse Alc. Vrij 50 cl.

€ 1,85
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Scheider Weisse Alcohol vrij is een gegist tarwebier van de oudste brouwerij uit Beieren. De fles is een sieraad om te zien. Een stoere halve liter met een etiket dat uitstraalt dat het alcoholvrije bier met liefde is gemaakt en met trots wordt gepresenteerd. Ook uit de fles is Scheider Weisse een lust voor het oog. Het bier kleurt mooi intens amberkleurig in het glas, met een rijke, wollige schuimkraag. Met een mooie volle biersmaak in de mond, licht zoet met subtiele tonen van citrus en een prettige droge afdronk. Heerlijk op een zonovergoten terras of bij een café maaltijd, om rustig van te genieten. Geen hap-slik-weg-bier!

Extra informatie

Extra informatie

Land van herkomst Duitsland
Brouwer No
Biologisch No

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.